The Judge

Ο Δικαστής

Δραματική  |  Παραγωγή: 2014  |  Διάρκεια 141'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Dobkin

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Vera Farmiga, Leighton Meester, Vincent D'Onofrio, David Krumholtz

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Hank Palmer (Robert Downey Jr.), έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο απρόβλεπτος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένεια του: τον μεγάλο του αδελφό τον οποίο άθελά του είχε κάποτε τραυματίσει (Vincent D'Onofrio), τον μικρό του αδελφό (Jeremy Strong) που έχει προβλήματα στην κοινωνικοποίησή του, αλλά και τον εφηβικό του έρωτα, τη Samantha (Vera Farmiga). Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του (Robert Duvall), ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Hank καλείται να τον υπερασπιστεί.

Πολύπαθο project το σενάριο του οποίου πέρασε από τρία χέρια και ακόμη περισσότερες αλλαγές. Με τον Robert Downey Jr. να κάνει ένα διάλλειμα από το ρόλο του Tony Stark και τον πάντα στιβαρό Robert Duvall το «The Judge» προσεγγίζει τις αντιλήψεις περί δικαίου μέσα στο σύγχρονο νομικό οικοδόμημα. Η ταινία άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-10-2014  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.