A Most Wanted Man

Ο Νο1 καταζητούμενος

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 121'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Anton Corbijn

Πρωταγωνιστούν: Daniel Bruhl, Rachel McAdams, Robin Wright, Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ένας νεαρός Τσετσένος φτάνει μέσω των καναλιών λαθρομετανάστευσης στο Αμβούργο της Γερμανίας ταλαιπωρημένος και βασανισμένος. Έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του στη φυλακή, είναι πρακτικά απαίδευτος και άπορος. Μόνο που η επιλογή του προορισμού του δεν είναι καθόλου τυχαία. Θέλει να αποκτήσει την περιουσία που έχτισε ο πατέρας του (με όχι και τόσο νόμιμα μέσα) και τώρα βρίσκεται φυλαγμένη σε μια Γερμανική τράπεζα. Οι προθέσεις του δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τις Γερμανικές και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες θα τον βάλουν στο στόχαστρο. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν αν τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι ένα θύμα ή ένας τρομοκράτης.

Ο John le Carre, ο πολυγραφότατος συγγραφέας, έχει δώσει μέσα από τα βιβλία του το υλικό για μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες κατασκοπικές (και όχι μόνο) ταινίες των τελευταίων ετών («Tinker Tailor Soldier Spy», «The Constant Gardener», «The Tailor of Panama»). Ο Anton Corbijn («The American») αναλαμβάνει τη μεταφορά του βιβλίου που κυκλοφόρησε το 2008, με ένα cast που περιλαμβάνει τους Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe, Daniel Bruhl, Rachel McAdams και Robin Wright, and Nina Hoss.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-09-2014  |  Διανομή: Seven Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.