Frozen

Ψυχρά Και Ανάποδα

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 108'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee

Πρωταγωνιστούν: Kristen Bell, Alan Tudyk, Jonathan Groff, Idina Menzel, Josh Gad

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Το παγωμένο βασίλειο της Arendelle υποφέρει καθώς η Παγωμένη Βασίλισσα έχει εξαφανιστεί, όταν ένα ξόρκι της έφερε τον αιώνιο χειμώνα. Η θαρραλέα και αισιόδοξη αδελφή της, η πριγκίπισσα Anna (με τη φωνή της Kristen Bell) θα αναλάβει να την εντοπίσει για να λύσει την κατάρα. Σε αυτό το ταξίδι της θα συνεργαστεί με τον Kristoff, έναν απότομο βουνίσιο τύπο, τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπος Olaf και τον ψωριάρικο τάρανδο που ακούει στο όνομα Swen. Θα αντιμετωπίσουν πολικές συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα αλλά και απίθανα μαγικά φαινόμενα.

H Disney προσπαθεί να διατηρήσει την δυναμική που έχτισε (απέναντι στην Pixar) με το «Tangled» και -κυρίως- με το «Wreck-It Ralph». Το «Frozen» είναι η 53η ταινία κινουμένων σχεδίων από το studio, και αντλεί έμπνευση από το κλασσικό παραμύθι "Η Βασίλισσα του Χιονιού" του Hans Christian Andersen. Εκτός από την Kristen Bell, τις φωνές τους στην ταινία δανείζουν o Josh Gad, η Idina Menzel (του Glee) και ο Ciaran Hinds.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 19-12-2013  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.