The Bling Ring

Οι Ύποπτοι Φορούσαν Γόβες

Δραματική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Sofia Coppola

Πρωταγωνιστούν: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson, Claire Julien, Taissa Farmiga

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Μια παρέα νεαρών, από τα τέλη του 2008 μέχρι τον Αύγουστο του 2009 καταλήστευε τους διάσημους του Hollywood, χτυπώντας περισσότερα από 50 σπίτια και με λεία άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Μεταξύ των θυμάτων ήταν η Paris Hilton, ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr, ο Brian Austin Green, η Megan Fox και η Lindsay Lohan, που μπήκαν στο στόχαστρο της σπείρας των εφήβων. Μέχρι τη σύλληψή της η πενταμελής συμμορία (τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι) γέμιζε τις ντουλάπες της με ρούχα και υποδήματα hip σχεδιαστών, περιέφερε στις εξόδους της αξεσουάρ πολλών χιλιάδων δολαρίων και φωτογραφιζόταν στο Facebook αμέριμνα στολισμένη με τα κλοπιμαία, δίχως να αντιλαμβάνεται και πολύ τις σοβαρές επιπτώσεις που μπορούσαν να επιφέρουν οι πράξεις της.

Η νέα ταινία της Sofia Coppola επανέρχεται με άλλη μια ιδιαίτερη ιστορία ενηλικίωσης, αυτή τη φορά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο μια διαφορετική -απ'ότι έχουμε συνηθίσει- Emma Watson.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 12-09-2013  |  Διανομή: Seven Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.