One Direction: This Is Us

One Direction: This Is Us

Μιούζικαλ  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Morgan Spurlock

Πρωταγωνιστούν: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Τα boybands δεν είναι σημερινό φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας. Από τους New Kids on The Block και τους Take That στα 80s και τα 90s, φτάνουμε στο σήμερα όπου κυριαρχούν οι One Direction. Πέντε παιδιά κυνήγησαν το όνειρό τους και από την άσημη και καθημερινή ζωή τους βρέθηκαν να δίνουν συναυλίες στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται εν ριπή οφθαλμού, και τα τραγούδια τους να έχουν φτάσει στην κορυφή των charts. Μέχρι πριν 2 χρόνια τα πέντε αγόρια δεν είχαν καμιά απολύτως σχέση μεταξύ τους. Οι One Direction "συναντήθηκαν" στο X-Factor και μέσα σε δύο χρόνια τάραξαν για τα καλά τα νερά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Εμπλουτισμένο με υλικό από live συναυλίες, το «One Direction: This Is Us» διηγείται τις ιστορίες των Niall, Zayn, Liam, Harry και Louis.

Ο γνωστός ντοκιμενταρίστας Morgan Spurlock («Super Size Me») αναλαμβάνει να μας βάλει στα παρασκήνια μιας μεγάλης περιοδείας μουσικού συγκροτήματος αλλά και να μας συστήσει το πραγματικό πρόσωπο των πέντε αγοριών που ξεκίνησαν από την αφάνεια για να γίνουν διεθνείς pop star.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 29-08-2013  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.