De L' Autre Cote Du Periph

Οι Αταίριαστοι

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 96'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Charhon

Πρωταγωνιστούν: Omar Sy, Laurent Lafitte, Sabrina Ouazani, Lionel Abelanski, Youssef Hajdi

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ένα ξημέρωμα, κάπου στο παρισινό προάστιο του Bobigny, κοντά σε μια παλιά υπόγεια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, κάποιος βρίσκει το άψυχο σώμα της Eponine Chaligny, της συζύγου του πανίσχυρου Jean Eric Chaligny. Το όνομά του δεν είναι τυχαίο, καθώς όλοι ξέρουν ότι είναι το "μεγάλο αφεντικό" της Γαλλίας που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της κλιμάκωσης κοινωνικών ταραχών. Εκείνο το πρωί στον τόπο του εγκλήματος, δύο κόσμοι εκ διαμέτρου αντίθετοι θα διασταυρωθούν: από την μία ο Ousmane Diakhite (Omar Sy) αξιωματικός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Bobigny και από την άλλη ο Francois Monge (Laurent Lafitte), επικεφαλής της περίφημης εγκληματολογικής μονάδας του Παρισιού. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει από το τα συνδικάτα του Παρισιού μέχρι το προάστιο του Bobigny με τις παράνομες δραστηριότητες του.

Ο Omar Sy εξαργυρώνει το μεγάλο σουξέ που είχε στο «Intouchables», με την εμφάνισή του σ' αυτή την ανάλαφρη αστυνομική κωμωδία πάνω στο ασφαλές και γνώριμο μοτίβο των δύο εκ διαμέτρου αντίθετων μπάτσων που τελικά όμως λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-07-2013  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.