So Undercover

Τακούνια... Σε Μυστική Αποστολή

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 94'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Tom Vaughan

Πρωταγωνιστούν: Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley, Joshua Bowman, Kelly Osbourne

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Molly (Miley Cyrus) είναι μια καπάτσα ιδιωτική ντετέκτιβ. Σχεδόν αγοροκόριτσο η Molly θα στρατολογηθεί από το FBI για να διεισδύσει σε μια κολεγιακή αδελφότητα. Εκεί όμως θα ανακαλύψει πως είναι εντελώς έξω από τα νερά της, ανάμεσα σε ψηλομύτες φοιτήτριες της καλής κοινωνίας. Ακόμα και σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον η Molly θα πρέπει να εκπληρώσει την αποστολή της και να προστατέψει μια νεαρή κοπέλα που έχει πολύτιμες πληροφορίες για να χρησιμοποιηθούν σε μια δίκη εναντίον της μαφίας. Στο μεταξύ η σκληροτράχηλη Molly θα αρχίσει να ξεθάβει την θηλυκή της πλευρά, δοκιμάζοντας μοδάτα ρούχα, ψηλά τακούνια και προσεγμένο μακιγιάζ. Παρόλα αυτά δεν αποχωρίζεται το 9άρι περίστροφό της που παραμένει το βασικό αξεσουάρ στην τσάντα της.

Η Miley Cyrus εξαργυρώνει (ξανά) τη θητεία της ως Hanna Montana με ένα πανομοιότυπο ρόλο στο ανάλαφρο «So Undercover». Αρχικά το σενάριο ήταν γραμμένο για άνδρα πρωταγωνιστή, όμως κατέληξε τελικά στη νεαρή ηθοποιό που πρόσφατα επιλέχθηκε από το περιοδικό Maxim ως η πιο "καυτή" γυναίκα για το 2012. Σκηνοθετεί ο τηλεοπτικών προδιαγραφών Tom Vaughan («What Happens In Vegas»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 27-06-2013  |  Διανομή: Audiovisual

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.