Epic

Το Μυστικό Βασίλειο Του Δάσους

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 102'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Chris Wedge

Πρωταγωνιστούν: Blake Anderson, Aziz Ansari, Allison Bills, Colin Farrell, Josh Hutcherson

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Μετά το θάνατο της μητέρας της η Mary Katherine (Amanda Seyfried), μια 17χρονη έφηβη μετακομίζει στο σπίτι του εκκεντρικού επιστήμονα πατέρα της. Ο καθηγητής Bomba (Jason Sudeikis) αναζητά ματαίως την ύπαρξη μικροσκοπικών ανθρωπόμορφων στρατιωτών. Η Mary δεν τον πιστεύει μόνο που εκείνος έχει δίκιο. Οι Leafmen υπάρχουν: είναι μικροσκοπικοί μαχητές που υπερασπίζονται το γειτονικό δάσος από τα κακά πλάσματα, τους Boggans. Ο κακός τους αρχηγός Mandrake (Christoph Waltz) σκοπεύει να καταστρέψει το δάσος μόνο που η μάχη θα πάρει άλλη τροπή όταν η Mary θα βρεθεί με ένα μαγικό τρόπο σε αυτό το μυστικό σύμπαν...

Οι δημιουργοί των ταινιών «Rio» και «The Ice Age» επιστρέφουν συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δική τους χαρακτηριστική γραφή στο animation. Στο «Epic» ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον βραβευμένο με Oscar σκηνοθέτη Chris Wedge (για το μικρού μήκους animation " Bunny" το 1999) σε μια οικογενειακή περιπέτεια με θέμα τη φύση και την προστασία της.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 06-06-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.