Two Mothers

Ιδιαίτερες Αδυναμίες

Δραματική  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 100'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Anne Fontaine

Πρωταγωνιστούν: Naomi Watts, Robin Wright, Ben Mendelsohn, Xavier Samuel, Sophie Lowe

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Roz (Robin Wright) και η Lil (Naomi Watts) είναι μαζί από το σχολείο και πλέον κολλητές φίλες που ζουν κοντά στην παραλία της Νέας Νότιας Ουαλίας μαζί με τους γιούς τους. Η Lil είναι χήρα ενώ ο άνδρας της Roz λείπει για καιρό σε μακρινό επαγγελματικό ταξίδι. Σύντομα η γαλήνια ζωή των δύο γυναικών δίπλα στη θάλασσα θα αναστατωθεί όταν ο Ian, γιός της Lil, θα ξεκινήσει ένα παράνομο δεσμό με την καλύτερη φίλη της μητέρας του. Μόνο που όταν το μυστικό μαθαίνεται ο Tom, γιός της Roz θα εκδικηθεί κάνοντας και αυτός την ίδια ερωτική πρόταση προς τη μητέρα του φίλου του. Η σχέση των δύο γυναικών θα κλονιστεί καθώς σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν αντέχουν να συνεχίσουν ή αν θα αναγκαστούν να διακόψουν τις παράλληλες σχέσεις τους.

Η Γαλλίδα Anne Fontaine («Coco Avant Chanel», «Nathalie») μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την τολμηρή ιστορία "The Grandmothers" (2003) της βραβευμένης με Νόμπελ λογοτεχνίας Doris Lessing. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιοί του Hollywood, η Robin Wright και η Naomi Watts, ενώ τους δύο γιους υποδύονται οι ανερχόμενοι James Frecheville («Animal Kingdom») και Xavier Samuel («The Twilight Saga: Eclipse»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 30-05-2013  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.