Admission

Ξέχασε Το!

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 107'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Paul Weitz

Πρωταγωνιστούν: Tina Fey, Paul Rudd, Ann Harada, Dan Levy, Gloria Reuben

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Η Portia (Tina Fey) είναι μια αυστηρή και σχολαστική υπάλληλος του πανεπιστημίου Princeton, υπεύθυνη για την αξιολόγηση και επιλογή των τελειόφοιτων που θα εισαχθούν στο ίδρυμα αυτό. Ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τον καθηγητή Mark (Μichael Sheen), μέχρις ότου η Κοσμήτορας της Σχολής και υπεύθυνη αξιολόγησης των αιτήσεων εισαγωγής, Clarence (Wallace Shawn) ανακοινώνει την επικείμενη αποχώρησή της. Μια φαινομενικά τυπική κούρσα διεκδίκησης της συγκεκριμένης θέσης, για την οποία βασικές υποψήφιες είναι η ίδια και η ισχυρή αντίζηλός της Corinne (Gloria Reuben), καθώς επίσης και η απροσδόκητη συνάντησή της με τον παλιό συμφοιτητή της, τον γοητευτικό και ιδεαλιστή δάσκαλο John Pressman (Paul Rudd) θα καταφέρει να αλλάξει τόσο πολύ την Portia, ώστε ακόμη και η ίδια να μην καταφέρνει τελικά να αναγνωρίσει τον εαυτό της.

Η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey, μετά την απολαυστική παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών, επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με μια κλασσική αμερικάνικη κωμωδία. Το «Admission» είναι βασισμένο στο βιβλίο του Jean Hanff Korelitz και είναι διασκευασμένο από την Karen Croner, ενώ σκηνοθετεί ο Paul Weitz («American Pie»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-04-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.