Welcome To The Show

Welcome To The Show: Η Μουσική Κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου

Ντοκιμαντέρ  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 65'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Κώστας Πλιάκος

Πρωταγωνιστούν: Μάκης Μηλάτος, Οδυσσέας Ιωάννου, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Τζούμας

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος για την εποχή του, ανήσυχο πνεύμα που πειραματίστηκε όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη μουσική και στη σύνθεση, αλλά και στην ηθοποιία, στην ποίηση και στη συγγραφή. Συνεργάτες του, αλλά κυρίως καλλιτέχνες επίγονοί του, μιλούν για το πώς η μουσική του έφτασε στις μέρες μας και εξηγούν πόσο και γιατί επηρέασε τις επόμενες γενιές. Ανέκδοτες φωτογραφίες, ντοκουμέντα από συναυλίες και υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας εναλλάσσονται με τη μουσική και το λόγο.

Μουσικό ντοκιμαντέρ των Αλέξη Πόνσε και Κώστα Πλιάκου για τη μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πρίγκιπας του ελληνικού ροκ, Παύλος Σιδηρόπουλος, ένας από τους επιδραστικότερους καλλιτέχνες. Η μουσική του πορεία, αλλά και οι προσωπικοί δαίμονές του από τους οποίους δεν κατάφερε ποτέ να γλυτώσει περιγράφονται σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Μιλούν γι' αυτόν φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Κώστας Φέρρης, ο Οδυσσέας Ιωάννου και ο Μάκης Μηλάτος.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 28-03-2013  |  Διανομή: New Star

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.