No

No

Δραματική  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 118'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Pablo Larra?n

Πρωταγωνιστούν: Gael Garc?a Bernal, Alfredo Castro, Antonia Zegers, Luis Gnecco, Marcial Tagle

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Το 1988, όταν ο Pinochet ετοιμάζεται για το δημοψήφισμα που θα καθορίσει την προεδρία του στη Χιλή, η αντιπολίτευση αναθέτει σ' ένα νεαρό μαρκετίστα την καμπάνια της 'ΝΟ', εναντίον του Pinochet. Δεκαπέντε χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους καθεστωτικούς ο Rene Saavedra παράλληλα με την δική του μάχη στην προσωπική του ζωή, επιστρατεύει τους πιο δυνατούς όρους μάρκετινγκ και με τη βοήθεια των ακτιβιστών της αντιπολίτευσης καταστρώνουν ένα σχέδιο κι έχουν 27 ημέρες για να το εκτελέσουν σωστά, να κερδίσουν τις εκλογές και να απελευθερώσουν την χώρα τους.

Ο σκηνοθέτης του «Post Mortem» Pablo Larrain καταθέτει μία παράλληλη αλήθεια για τον δικτάτορα Pinochet, βασιζόμενος στο έργο "El Plebiscito" του Antonio Skarmeta. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο πολυβραβευμένος Gael Garcia Bernal. Η ταινία είναι υποψήφια για Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31-01-2013  |  Διανομή: Strada Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.