Finding Nemo (3D)

Ψάχνοντας Το Νέμο (3D)

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 100'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Andrew Stanton

Πρωταγωνιστούν: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe, Brad Garrett

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Εξαιτίας της επίθεσης ενός καρχαρία στη γειτονιά όπου ζούσαν οι γονείς του κλοουνόψαρου Nemo, το μόνο ψάρι που διασώζεται είναι ο πατέρας του, Marlin, και το αυγό του Nemo που ακόμη δεν έχει εκκολαφθεί. Η υπερπροστατευτικότητα του Marlin στη μετέπειτα ζωή του μοναχογιού του θα τον οδηγήσει σε μια επικίνδυνη πράξη, που θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγωγή του Nemo από δύτες. Ο πατέρας του θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα για να τον σώσει και να τον ξαναφέρει κοντά του. Στο δρόμο του θα γνωρίσει την Dory, το πιο καλόκαρδο, αλλά και το πιο αφηρημένο ψάρι του πλανήτη, που θα τον πείσει ότι όλα είναι εφικτά, αρκεί να τα πιστεύεις πραγματικά...

Το κλασσικό πλέον «Finding Nemo» της Disney/Pixar σε σκηνοθεσία Andrew Stanton επιστρέφει στις αίθουσες, σχεδόν δέκα χρόνια μετά από την πρώτη προβολή του, τρισδιάστατο και ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ακούγονται οι φωνές των Albert Brooks, Ellen DeGeneres και Alexander Gould, ενώ στο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά δανείζουν τις φωνές τους οι Ντίνος Σούτης, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 17-01-2013  |  Διανομή:   |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.