Sammy 2: The Great Escape

Σάμμυ 2

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ben Stassen

Πρωταγωνιστούν: Pat Carroll, Carlos McCullers II, Cinda Adams, Dino Andrade, Chris Andrew Ciulla

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Ο Sammy και ο Ray, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα, στην Καλιφόρνια για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ricky και την Ella. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο αρχηγός του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Big D, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για τη μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Sammy όμως και ο Ray, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους - ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, ένα γλυκό χταποδάκι, έναν αστακό και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων - αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους, τη δική τους απόδραση.

Επιστροφή της γλυκιάς χελωνίτσας Sammy με τον Ben Stassen και πάλι πίσω από την καρέκλα του σκηνοθέτη. Γυρισμένη σε 3D, αναμένεται να συναρπάσει τους μικρούς θεατές προσφέροντας κατά τα γνωστά γέλιο, περιπέτεια και συναίσθημα.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 20-12-2012  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.