Texas Chainsaw 3D

Ο Δολοφόνος Με Το Πριόνι 3D

Τρόμου  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: John Luessenhop

Πρωταγωνιστούν: Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz, Scott Eastwood, Tania Raymonde

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Δεκαετίες μετά από τη μνημειώδη σφαγή του 1974 - όταν η οικογένεια Sawyer λιντσαρίστηκε από μια εξαγριωμένη ομάδα κατοίκων που τη θεώρησε υπεύθυνη για όσα είχαν συμβεί στην πόλη- , μια νεαρή κοπέλα, η Heather (Alexandra Daddario) ταξιδεύει πίσω στο Τέξας για να εισπράξει μια κληρονομιά που περιλαμβάνει μια Βικτωριανή έπαυλη. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, είναι ότι στα κελάρια της έπαυλης κρύβεται μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το «Texas Chainsaw 3D» είναι άλλη μια ταινία βασισμένη στη σπλάτερ σειρά ταινιών "Texas Chainsaw Massacre". Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο John Luessenhop («Takers»). H ταινία αποτελεί ουσιαστικά σίκουελ του αρχικού «The Texas Chainsaw Massacre» του 1974, αγνοώντας παντελώς σεναριακά όσες μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα. Το γεγονός ότι αυτή τη φορά θα είναι ενισχυμένη με 3D τεχνολογία, μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι θεατές θα δεχτούν γενναίες ποσότητες αίματος και μπόλικα ξαφνιάσματα.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-01-2013  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.