Superclasico

Buenos Aires Σ' Αγαπώ

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 99'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ole Christian Madsen

Πρωταγωνιστούν: Paprika Steen, Anders W. Berthelsen, Sebasti?n Estevanez, Adriana Mascialino, Jamie Morton

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Ο Christian είναι ιδιοκτήτης μιας κάβας στην Κοπεγχάγη στο χείλος της χρεοκοπίας, αλλά και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής του δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η σύζυγός του, Anna, τον έχει εγκαταλείψει και ζει στο Μπουένος Αιρες, όπου εργάζεται ως επιτυχημένη ατζέντης ποδοσφαιριστών και χαίρεται τη ζωή της με τον πάμπλουτο σταρ του ποδοσφαίρου Juan Diaz. Μια μέρα, ο Christian και ο 16χρονος γιος τους παίρνουν το αεροπλάνο για το Μπουένος Αιρες. Η αφορμή για το ταξίδι είναι τα χαρτιά του διαζυγίου, τα οποία ο Christian θέλει δήθεν να υπογράψει μαζί με την Anna, στην πραγματικότητα, όμως, σκοπός του είναι να προσπαθήσει να την ξανακερδίσει.

Το «Superclasico» είναι μια feelgood κωμωδία που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ole Christian Madsen και αποτέλεσε την υποψηφιότητα της Δανίας για τα περσινά Oscar και δη για την κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, αν και δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα. Ποδόσφαιρο, καλό κρασί, έρωτας, γάμος και διαζύγιο είναι μερικά από τα θέματα που αγγίζει με χιούμορ και αναμένεται να ενθουσιάσει.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 22-11-2012  |  Διανομή: Ama Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.