Tinkerbell: Secret Of The Wings

Τίνκερ Μπελ: Το Μυστικό Των Νεραϊδοφτερών

Οικογενειακή  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Roberts Gannaway, Peggy Holmes

Πρωταγωνιστούν: Timothy Dalton, Lucy Hale, Megan Hilty, Anjelica Huston, Lucy Liu

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Η Tinkerbell ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Tinkerbell θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;

Αλλο ένα τρισδιάστατο animation της Disney, το τέταρτο κατά σειρά για την ακρίβεια, με πρωταγωνίστρια τη μικρή νεραϊδούλα που σκοπεύει να ταξιδέψει τους μικρούς μας φίλους σε πρωτόγνωρα και μυστηριώδη τοπία. Τις φωνές τους δανείζουν, μεταξύ άλλων, οι Timothy Dalton, Lucy Hale, Megan Hilty, Anjelica Huston και Lucy Liu, ενώ στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι Αφροδίτη Αντωνάκη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Τσάβαλου, Φαίη Ζαφειράκου, Λίνα Σακκά, Γιούλκα Σκαφιδά, Στέλιος Ψαρουδάκης, Στεφανία Φιλιάδη, Σύλβια Δελικούρα, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Νατάσα Ασίκη, Βασιλική Δήμου και Αφροδίτη Σημίτη.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-11-2012  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.