Matching Jack

Matching Jack

Δραματική  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 99'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Nadia Tass

Πρωταγωνιστούν: Jacinda Barrett, Richard Roxburgh, Tom Russell, James Nesbitt, Kodi Smit-McPhee

Κείμενο: Μαριτίνα Παπαμήτρου

Η φαινομενικά ήρεμη ζωή της Marissa (Jacinda Barrett) ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι ο γιός της Jack (Tom Russell) πάσχει από λευχαιμία. Προσπαθώντας να επικοινωνήσει με το σύζυγό της, David (Richard Roxburgh) ανακαλύπτει ότι την απατά εδώ και χρόνια. Οι απιστίες του συζύγου της όμως θα αποδειχθούν η μοναδική ελπίδα για τον Jack, αφού μόνο ένας πιθανός αδερφός ή αδερφή του από τις παράλληλες σχέσεις του πατέρα του θα μπορούσαν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών και να του σώσουν τη ζωή. Κατά την αναζήτηση τρόπων να βοηθήσει τον γιο της, θα γνωρίσει τον Connor (James Nesbitt) και τον άρρωστο γιο του, Finn...

Οικογενειακό Αυστραλιανό δράμα από τη βραβευμένη σκηνοθέτιδα ελληνικής καταγωγής Nadia Tass, η οποία δήλωσε ότι "η ταινία εξυμνεί τη δύναμη του ανθρώπου να διαπραγματεύεται την καθημερινότητά του και να διακρίνει τελικά τι είναι σημαντικό στη ζωή". Η Tass με το «Matching Jack» προσπαθεί να αιχμαλωτίσει στο φακό της τη δύναμη της στοργής, να αποφύγει τυχόν μελοδραματικές παγίδες και να υπενθυμίσει στον καθένα μας ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις που αξίζει να εξερευνήσουμε.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-10-2012  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.