Gambit

Εντιμότατοι Απατεώνες

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2013  |  Διάρκεια 89'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Michael Hoffman

Πρωταγωνιστούν: Stanley Tucci, Cameron Diaz, Alan Rickman, Colin Firth, Cloris Leachman

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Harry Deane (Colin Firth) σχεδιάζει την εκδίκησή του, από το πρώην αφεντικό του που τυγχάνει βαθύπλουτος και παθιασμένος συλλέκτης έργων τέχνης. Γι' αυτό καταστρώνει ένα περίτεχνο σχέδιο που σκοπό έχει να του πουλήσει ένα πλαστό πίνακα του Monet, χωρίς φυσικά να γίνει αντιληπτή η απάτη. Για να δελεάσει τον επίδοξο αγοραστή ο Harry αναγκάζεται να συνεργαστεί με την PJ Puznowski (Cameron Diaz), μια εκκεντρική και απρόβλεπτη πρωταθλήτρια του Rodeo. Η μεταξύ τους σχέση θα προκαλέσει προβλήματα στο σχέδιο που με τόσο κόπο ετοίμασαν.

"Gambit" είναι η θυσία ενός πιονιού σε ένα παιχνίδι σκάκι ώστε να αποκτηθεί στρατηγικό πλεονέκτημα. «Gambit» είναι και ο τίτλος της γνωστής ταινίας του 1966 με τον Michael Caine και τη Shirley MacLaine, την οποία θα μεταφέρει εκ νέου στη μεγάλη οθόνη ο Michael Hoffman («The Last Station») σε σενάριο των αδελφών Coen.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-12-2012  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.