A Few Best Men

Οι Κουμπάροι Και Το Κριάρι

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 97'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Stephan Elliott

Πρωταγωνιστούν: Laura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ενώ βρίσκεται για διακοπές σε ένα εξωτικό νησί, ο David (Xavier Samuel) γνωρίζει τη Mia (Laura Brent) και σύντομα καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τον έρωτα της ζωής του. Παρασυρμένος από το πάθος του, ο David δεν θα αργήσει να προτείνει στη Mia γάμο παίρνοντας τη θετική της απάντηση. Μέχρι την ώρα του μυστηρίου όμως πρέπει να γίνουν πολλά. Κατ' αρχήν ο David επιστρέφει στο βροχερό Λονδίνο και ανακοινώνει στους τρεις κολλητούς του ότι θα αναλάβουν από κοινού τα καθήκοντα του κουμπάρου. Μόνο που ο γάμος θα γίνει στην Αυστραλία! Οι τρεις κουμπάροι και ο μέλλοντας γαμπρός θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Μια ζωή ρεμάλια θα καταφέρουν να αναστατώσουν το γάμο και να φέρουν την οικογένεια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Ο Stephan Elliott που όλοι θυμούνται λόγω του «The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert» προσπαθεί να στήσει μια κωμωδία καταστάσεων στα χνάρια του «Hangover» με την Olivia Newton-John στο μικρό ρόλο της μητέρας της νύφης και μέλλουσας πεθεράς.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 30-08-2012  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.