Magic Mike

Magic Mike

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 110'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Channing Tatum, Olivia Munn, Alex Pettyfer, James Martin Kelly

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Καλωσορίσατε στο Xquisite club, το ναό του ανδρικού στριπτίζ. Ο σέξι χορευτής Mike (Channing Tatum) βάζει φωτιά στην πίστα εδώ και χρόνια. Όσο περισσότερο λατρεύουν τον "Magic Mike" οι γυναίκες, τόσο περισσότερα δολάρια "στριμώχνουν" στο κολλητό εσώρουχό του, και τόσο πιο χαρούμενος γίνεται ο ιδιοκτήτης του club (Matthew McConaughey). Έμπειρος πια ο Mike θα πάρει υπό την προστασία τον 19χρονο Kid (Alex Pettyfr) και του μαθαίνει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Τα αγόρια του Xquisite ιδρώνουν για να βγάλουν το "μεροκάματο", βγάζοντας πρώτα τα ρούχα τους στην πίστα, σε πριβέ πάρτι και σε καταδεχτικές κρεβατοκάμαρες, δημιουργώντας κρίσεις πανικού στις γυναίκες και όχι μόνο.

O Steven Soderbergh αναλαμβάνει να μας εισάγει στον άγνωστο κόσμο του ανδρικού στριπτίζ, με οδηγό τις πραγματικές εμπειρίες του ίδιου του Channing Tatum όταν στα 19 του χρόνια προσπαθούσε να αναρριχηθεί στον κόσμο του θεάματος. Μια διαφορετική ματιά στον ακριβοπληρωμένο κόσμο των show boys, τόσο πάνω στην ερωτική ψευδαίσθηση της πίστας όσο και στο παρασκήνιο της πραγματικότητας.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 02-08-2012  |  Διανομή: Seven Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.