Starbuck

Daddy Cool

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 103'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ken Scott

Πρωταγωνιστούν: Patrick Huard, Julie LeBreton, Antoine Bertrand, Dominic Philie, Marc Belanger

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο David Wozniak (Patrick Huard) είναι ήδη στα 42 του χρόνια, όμως συνεχίζει να ζει μια εργένικη και ανέμελη ζωή. Η σχέση του με τη νεαρή αστυνόμο Valerie παραμένει μπλεγμένη, καθώς εκείνος επιμένει να αποφεύγει τις δεσμεύσεις. Η ρουτίνα του όμως θα ανατραπεί όταν μαθαίνει ότι η σύντροφός του περιμένει παιδί. Μόνο που τα νέα που του φέρνει ένας δικηγόρος θα τον συγκλονίσουν ακόμα περισσότερο. Ο David είναι ήδη πατέρας 533 παιδιών, καθώς στα 22 του είχε κάνει "κατάθεση" σε μια τράπεζα σπέρματος. Μάλιστα 142 από τα παιδιά του έχουν κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να μάθουν την ταυτότητά του, καθώς το μόνο που γνωρίζουν είναι το παρατσούκλι του δωρητή: Starbuck.

Γράφοντας το σενάριο οι Καναδοί Martin Petit και Ken Scott ήθελαν αρχικά τον κεντρικό τους ήρωα να έχει μόλις... 150 παιδιά. Όταν όμως εμφανίστηκε στις ειδήσεις η πραγματική ιστορία ενός δωρητή σπέρματος με 500 παιδιά, έμειναν άφωνοι και αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Η γλυκόπικρη κωμωδία που σκηνοθέτησε ο Ken Scott έρχεται στην Ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβρη του 2011.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 26-07-2012  |  Διανομή: Σπέντζος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.