La Delicatesse

Επιστροφή Στον Έρωτα

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 108'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Foenkinos, Stephane Foenkinos

Πρωταγωνιστούν: Audrey Tautou, Francois Damiens, Bruno Todeschini, Melanie Bernier, Josephine de Meaux

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Όποιον ρωτήσετε θα σας πει ότι η Nathalie έχει μια υπέροχη ζωή. Είναι νέα, όμορφη και έχει τον τέλειο γάμο. Η ζωή της όμως θα ανατραπεί μέσα σε μια στιγμή όταν ο σύζυγός της χάσει τη ζωή του σε ένα ατύχημα. Εκείνη θα καταρρεύσει και για τα επόμενα χρόνια, θα ρίξει όλη της την ενέργεια στη δουλειά της, θάβοντας κάθε ίχνος συναισθήματος βαθειά μέσα της. Μέχρι που μια μέρα -τρία χρόνια μετά- σε μια παρόρμηση της στιγμής φιλάει τον πιο απίθανο άνθρωπο... τον Markus το Σουηδό συνεργάτη της. Το παράξενο ζευγάρι θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων που θα ανάψει συζητήσεις και έριδες στο γραφείο...

Κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βραβευμένου best seller του Γάλλου David Foenkinos (ο οποίος ανέλαβε την σεναριακή προσαρμογή) το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 700.000 αντίτυπα. Ο ίδιος συν-σκηνοθετεί μαζί με τον αδελφό του, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την αιωνίως γλυκιά Audrey Tautou («Amelie»).

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-07-2012  |  Διανομή: Village Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.