Τρεις Μέρες Ευτυχίας

Τρεις Μερες Ευτυχιας

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αθανίτης

Πρωταγωνιστούν: Νικολίτσα Ντρίζη, Ερρίκος Λίτσης, Αλεξάνδρα Αιδίνη, Κώστας Ξυκομηνός, Κατερίνα Φωτιάδη

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στην Αθήνα της αποσύνθεσης συναντάμε τρεις νέες γυναίκες. Η Ιρίνα ετοιμάζεται να φύγει στον Καναδά, για να ξεφύγει από την "οικογένεια" της που την εκδίδει. Η Αννα παντρεύεται, πιστεύοντας ότι έτσι θα διώξει το φάντασμα της διαλυμένης της οικογένειας. Η Βέρα βρίσκεται στο ξεκίνημα της καινούργιας της ζωής, έρχεται όμως αντιμέτωπη με την κρυφή πραγματικότητα της οικογένειάς της. Μέσα σε τρεις μέρες οι πορείες τους θα διασταυρωθούν και οι τρεις ηρωίδες θα βιώσουν μια βίαιη ενηλικίωση.

Μετά την Αθήνα του millennium στις «2000+1 Στιγμές» και την Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων στην «Πόλη Των Θαυμάτων», ο Δημήτρης Αθανίτης επιστρέφει μια ταινία στην Αθήνα της κρίσης. Με κάδρα βουτηγμένα σε μια απειλητικά μπλε ατμόσφαιρα, οι «Τρεις Στιγμές Ευτυχίας» είναι μια μελαγχολική βόλτα στην Αθήνα, παρακολουθώντας με ένα ωμό και ταυτόχρονα ψυχρό τρόπο τις προσπάθειες τριών γυναικών να βγουν από τα όρια που το περιβάλλον τους βάζει.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-04-2012  |  Διανομή: Ανεξάρτητη  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.