Κωλόπαιδα

Κωλοπαιδα

Κοινωνική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 76'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Στέλιος Καμμίτσης

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Καφετζόπουλος, Αινείας Τσαμάτης, Διογένης Σκάλτσας, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Αγγελική Στελλάτου

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Τρεις κολλητοί φίλοι, ο Φοίβος, ο Ανδρέας και ο Σάββας. Δώδεκα ώρες, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις έξι το ξημέρωμα, σε μια άδεια, Αυγουστιάτικη Αθήνα. Τριγυρνώντας στα Εξάρχεια, από την Καλλιδρομίου, στη Θεμιστοκλέους και στο λόφο του Στρέφη οι τρεις νέοι ζουν το τελευταίο βράδυ πριν εγκαταλείψουν μόνιμα την Αθήνα για να εγκατασταθούν στο Βερολίνο. Το είχαν άλλωστε συμφωνήσει μεταξύ τους έναν χρόνο πριν. Στη διάρκεια της νύχτας όμως αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές του χαρακτήρα τους, ενώ τελείως αναπάντεχα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πιο βίαια έκφανση της εξουσίας που θα τους αλλάξει τα σχέδια για πάντα.

Η πρώτη ταινία από τον Ελληνοκύπριο σκηνοθέτη Στέλιο Καμμιτση, είναι μια βόλτα στη σκοτεινή πλευρά της Αθήνας. Μάλιστα τα «Κωλόπαιδα» γυρίστηκαν αποκλειστικά "on location" στην περιοχή του κέντρου σε μια σχεδόν "no budget" παραγωγή.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 15-03-2012  |  Διανομή: Ανεξάρτητη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.