The Cold Light Of Day

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2012  |  Διάρκεια 93'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Mabrouk El Mechri

Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Henry Cavill, Sigourney Weaver, Jim Piddock, Caroline Goodall

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Ο Will Shaw (Henry Cavill) φτάνει στην Ισπανία για να συναντήσει τους δικούς του. Οι οικογενειακές διακοπές είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να περάσει λίγο ξέγνοιαστο χρόνο με τον πατέρα του, Martin (Bruce Willis) και τη μητέρα του, Laurie (Caroline Goodall). Ξαφνικά, οι δικοί του πέφτουν θύματα απαγωγής και Will να καλείται να τους εντοπίσει όντας μόνος σε ξένη χώρα. Ωστόσο, αυτό που ανακαλύπτει είναι μία συνωμοσία που αλλάζει τα δεδομένα, ενώ στην προσπάθεια να σώσει τους δικούς του, η μόνη βοήθεια στην οποία μπορεί να ελπίζει προέρχεται από μία ντόπια νεαρή, την Lucia (Veronica Echegui).

Πράκτορες της CIA, οικογένεια με επικίνδυνα μυστικά, συνομωσίες, ανατροπές, ανθρωποκυνηγητό και μία αποστολή εκτός έδρας περιλαμβάνει το φορτωμένο μενού για τον Henry Cavill (ο Θησέας των «Immortals»), ο οποίος καλείται να στηριχθεί στο ένστικτό του αν θέλει να βγει εκείνος και οι δικοί του ζωντανοί από αυτή την κάθε άλλο παρά ξέγνοιαστη ιστορία καλοκαιρινών διακοπών. Από τη μεριά του, ο μαθημένος στις παντός είδους περιπέτειες Bruce Willis έχει να εξηγήσει πολλά στον γιο του για τις αμαρτίες που του φορτώνει... καλοκαιριάτικα, καθώς και να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς με τη Sigourney Weaver.

Ο τυνησιακής καταγωγής Γάλλος σκηνοθέτης Mabrouk El Mechri είναι εκείνος που "έστειλε" το 2008 στις Κάννες τον Jean-Claude Van Damme με το κωμικό, σχεδόν βιογραφικό «JCVD» (από τα αρχικά του άρχοντα της κλωτσοπατινάδας). Συνεπώς, αν και είμαστε εξαιρετικά καλομαθημένοι στα περιπετειώδη θρίλερ με πράκτορες ένεκα της «Bourne» saga, μόνο και μόνο για αυτό το επίτευγμα του Mechri, αξίζει μία ευκαιρία στο «The Cold Light Of Day», που σε τελική ανάλυση διαθέτει και έναν αρκετά γαργαλιστικό, "κατασκοπικό" θα λέγαμε τίτλο.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 06-09-2012  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.