Michael

Michael

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 96'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Markus Schleinzer

Πρωταγωνιστούν: Michael Fuith, David Rauchenberger, Christine Kain, Ursula Strauss, Victor Tremmel

Κριτική: Πέτρος Καλογεράς

Ένας φαινομενικά φυσιολογικός 35άρης υπάλληλος. Περιμένει σύντομα την προαγωγή του, ενώ η μητέρα του φροντίζει να τον τσεκάρει τηλεφωνικά σε τακτική βάση. Όμως πίσω από αυτή την άχαρη ρουτίνα της καθημερινότητας κρύβει ένα τρομερό μυστικό. Κρατά φυλακισμένο στο υπόγειο του σπιτιού του ένα 10χρόνο αγόρι το οποίο έχει απαγάγει. Ο Michael (Michael Fuith) είναι παιδόφιλος και ο Wolfgang (David Rauchenberger) είναι το θύμα του. Οι πέντε τελευταίοι μήνες αυτής της αιχμαλωσίας κρύβουν εξελίξεις καθώς ο Michael προσπαθεί να διατηρήσει το φυσιολογικό του «προσωπείο» στον κοινωνικό του περίγυρο...

Ο Markus Schleinzer, βοηθός σκηνοθέτη στο «The White Ribbon» και σταθερός συνεργάτης του Michael Haneke, έγραψε και σκηνοθέτησε το «Michael» με βάση τα πραγματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Αυστριακή κοινωνία με την υπόθεση της 10χρονης Νατάσα Κάμπους, θύμα απαγωγής από έναν παιδόφιλο το 1998.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 15-12-2011  |  Διανομή: Strada Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.