Tyrannosaur

Τυραννόσαυρος

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 91'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Paddy Considine

Πρωταγωνιστούν: Peter Mullan, Olivia Colman, Eddie Marsan, Paul Popplewell, Ned Dennehy

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Joseph είναι ένας μέθυσος, οξύθυμος, αθυρόστομος τύπος, που δεν το έχει σε τίποτα να ξεσπάσει σε οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του όταν έχει τα νεύρα του. Τυχαία θα συναντήσει τη Hannah, μια γυναίκα που δουλεύει σε ένα κατάστημα ως εθελόντρια για λογαριασμό μιας γνωστής φιλανθρωπικής οργάνωσης. Η γνωριμία τους θα δώσει στον Joseph μια ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την χωρίς νόημα καθημερινότητά του. Ωστόσο, για τη Hannah η όλη κατάσταση είναι μάλλον πιο περίπλοκη, καθώς, πίσω από το ζεστό, συγκαταβατικό της βλέμμα, κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό...

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Paddy Considine υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινίας, οι χαρακτήρες της οποίας πρωτοεμφανίστηκαν στο βραβευμένο μικρού μήκους φιλμ του «Dog Altogether» του 2007. Στους δύο απαιτητικούς κεντρικούς ρόλους ο Peter Mullan («Trainspotting», «NEDS», «Billy Elliot») και της Olivia Colman («Hot Fuzz») οι οποίοι τιμήθηκαν με το Ειδικό Βραβείο Ερμηνείας της Επιτροπής στο πρόσφατο Φεστιβάλ Sundance. Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο φεστιβάλ η ταινία βραβεύτηκε επίσης για τη σκηνοθεσία του Considine.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-11-2011  |  Διανομή: Feelgood Entertainmet

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.