Dream House

Το Σπίτι Των Ονείρων

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jim Sheridan

Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz, Marton Csokas, Rachel G. Fox

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Ορισμένοι ισχυρίζονται πως τα σπίτια κρύβουν μέσα τους αναμνήσεις. Ακόμα κι αν δεχθούμε πως ισχύει, δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Το πράγμα βέβαια αλλάζει αν σε κάποιο σπίτι έχουν διαπραχθεί τρομεροί φόνοι. Όπως αυτό στο οποίο μετακομίζουν ο επιτυχημένος εκδότης Will Atenton (Daniel Craig) με τη γυναίκα του, Libby (Rachel Weisz) και τα δύο τους κοριτσάκια. Ο Will αφήνει την καριέρα του στο Manhattan για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του σε μία ήσυχη και γραφική πόλη της New England. Καθώς όμως αρχίζουν να προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον, ανακαλύπτουν πως το ειδυλλιακό τους σπίτι υπήρξε η τραγική σκηνή ενός ανεξιχνίαστου φόνου μίας μητέρας και των παιδιών της. Χωρίς να είναι σίγουρος αν βλέπει φαντάσματα, ο Will αναζητά στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια. Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Ann (Naomi Watts), μία αλλόκοτη γειτόνισσα που γνώριζε προσωπικά τα θύματα. Όμως ολόκληρη η πόλη πιστεύει πως ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος επέζησε του μακελειού και πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει για να σκοτώσει ξανά.

Ακόμα μία ιστορία στοιχειωμένου σπιτιού, φαντασμάτων, φόνου και τρέλας έρχεται με το «Dream House», ένα θρίλερ μυστηρίου στο οποίο πρωταγωνιστούν οι νιόπαντροι Daniel Craig («Casino Royale») και Rachel Weisz («Agora»). Το τρίγωνο συμπληρώνει η Naomi Watts («The Ring»), ενώ η σκηνοθετική καθοδήγηση βρίσκεται στα χέρια του υποψήφιου για Oscar, Jim Sheridan ("Εις Το Όνομα Του Πατρός"). Παρότι από την υπόθεση μοιάζει ύποπτο για... πατάτα - αίσθηση που ενισχύει δυστυχώς και το trailer - διατηρούμε ορισμένες ελπίδες πως τόσο ο Sheridan όσο και το αναμφίβολα ικανό πρωταγωνιστικό τρίο μπορούν να το γλιτώσουν από την ενδεχόμενη μετριότητα.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-11-2011  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.