Haywire

Η Τιμωρός

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 93'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Πρωταγωνιστούν: Gina Carano, Channing Tatum, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Michael Douglas

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Η Mallory Kane (Gina Carano) είναι μία άριστα εκπαιδευμένη πράκτορας που δουλεύει για χάρη της κυβέρνησης στα πιο επικίνδυνα και διεφθαρμένα μέρη του κόσμου. Αυτή τη φορά, η αποστολή της δείχνει σχετικά εύκολη, καθώς καλείται να απελευθερώσει έναν Κινέζο δημοσιογράφο που κρατείται όμηρος. Ένας στενός της συνεργάτης όμως θα την προδώσει αφήνοντάς τη μισοπεθαμένη. Σύντομα η Mallory διαπιστώνει πως έχει μπει στο στόχαστρο επίλεκτων δολοφόνων οι οποίοι γνωρίζουν κάθε της κίνηση. Με μόνο όπλο την κορυφαία στρατιωτική της εκπαίδευση, καταστρώνει μία ιδιοφυή αλλά και επικίνδυνη συνάμα παγίδα. Καθώς όμως τα πράγματα αγριεύουν ακόμα περισσότερο, θα συνειδητοποιήσει πως κινδυνεύει να πεθάνει από στιγμή σε στιγμή αν δε βρει ένα τρόπο να στριμώξει τους αντιπάλους της.

Στο έτερο μαζί με το «Contagion» φιλμ του Steven Soderbergh που αναμένουμε σχετικά σύντομα στις αίθουσες, η αδρεναλίνη ετοιμάζεται να χτυπήσει κόκκινο. Σε αυτό το δυναμικό περιπετειώδες θρίλερ με τίτλο «Haywire», η superstar των mixed πολεμικών τεχνών, Gina Carano, κρατά τον βασικό πρωταγωνιστικό αναλαμβάνοντας η ίδια την εκτέλεση όλων των επικίνδυνων σκηνών του χαρακτήρα της. Απέναντί της βρίσκουμε μία στρατιά από γνωστούς ως επί το πλείστον άνδρες ηθοποιούς όπως τους Ewan McGregor, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Michael Douglas, Bill Paxton, Michael Angarano και Channing Tatum. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σεναριογράφος του «Score», Lem Dobbs.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-05-2012  |  Διανομή: Village Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.