Contagion

Contagion

Θρίλερ  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 106'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Marion Cotillard, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Jude Law

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μία φονική και ταχύτατα μεταδοτική πανδημία εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, του CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και όλων των αρμόδιων φορέων, δεν υπάρχει θεραπεία, εμβόλιο ή σχέδιο για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του μυστηριώδους ιού. Την ίδια ώρα απουσιάζει δραματικά και ένα "αντίδοτο" απέναντι στον πανικό, ο οποίος έχει κυριεύσει τους πάντες και αποδεικνύεται το ίδιο μεταδοτικός και φονικός με τον ιό, αν όχι περισσότερο. Σε έναν κόσμο που καταρρέει, καθημερινοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Την ώρα που ο Steven Soderbergh φαίνεται να παίρνει πίσω την προ μηνών απόφαση περί απόσυρσης από τη σκηνοθεσία, κατηγορώντας μάλιστα τον Matt Damon ότι παραφούσκωσε τα όσα είχαν συζητήσει μεταξύ τους, είναι πολλοί οι απανταχού κινηματογραφόφιλοι που αναμένουν εναγωνίως τη νέα τους συνεργασία με τίτλο «Contagion». Ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης των «Erin Brockovich», «Traffic» και «Ocean's Eleven» έχει για ακόμα μία φορά στη διάθεσή του μία στρατιά από δυνατά ονόματα, αφού πέραν του... μαρτυριάρη φίλου του, συμμετέχουν στο project οι Marion Cotillard, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Jude Law και Laurence Fishburne. Το σενάριο του «Contagion» υπογράφει ο Scott Z. Burns («The Bourne Ultimatum»), με τον οποίο ο Soderbergh θα συνεργαστεί και στο επερχόμενο «The Man From U.N.C.L.E.».

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 20-10-2011  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.