The Debt

Το Χρέος

Δραματική  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 114'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: John Madden

Πρωταγωνιστούν: Helen Mirren, Tom Wilkinson, Jessica Chastain, Marton Csokas, Sam Worthington

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

1997: Δύο πρώην πράκτορες της Mossad, η Rachel (Helen Mirren) και ο Stefan (Tom Wilkinson), λαμβάνουν σοκαριστικά νέα σχετικά με τον πρώην συνάδελφό τους, David (Ciaran Hinds). Πριν από 30 χρόνια, οι τρεις νεαροί τότε πράκτορες (τους οποίους υποδύονται αντίστοιχα οι Jessica Chastain, Marton Csokas και Sam Worthington) ανέλαβαν μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Ανατολικό Βερολίνο. Στόχος τους ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός Ναζιστή εγκληματία πολέμου ονόματι Vogel (Jesper Christensen), ο οποίος δεν παραπέμφθηκε ποτέ σε δίκη παρότι τα σαδιστικά πειράματά του καταδίκασαν σε θάνατο χιλιάδες αθώους ανθρώπους. Θέτοντας τη ζωή τους σε τεράστιο κίνδυνο, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Ή μήπως όχι;

Το κατασκοπευτικό θρίλερ «The Debt» αποτελεί remake του Ισραηλινού "Ha-Hov" του 2007. Την αμερικανική version σκηνοθετεί ο Βρετανός John Madden, υποψήφιος για Oscar με το «Shakespeare In Love». Υπό τις οδηγίες του έχει ένα συνδυασμό από έμπειρους (Wilkinson, Mirren, Hinds και Christensen) και ανερχόμενους ηθοποιούς (Csokas, Chastain και Worthington). Τη διασκευή του σεναρίου αναλαμβάνουν οι Matthew Vaughn και Jane Goldman (συνεργάστηκαν μαζί στο «Kick Ass»), ενώ την ομάδα κλείνει ο σεναριογράφος του «The Men Who Stare At Goats», Peter Straughan. Σε καίριο πόστο της παραγωγής εμφανίζεται ακόμα ένας από την ομάδα του «Kick Ass», o διευθυντής φωτογραφίας Ben Davis.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 20-10-2011  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.