The Muppets

The Muppets

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 103'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: James Bobin

Πρωταγωνιστούν: Jason Segel, Amy Adams, Zach Galifianakis, Neil Patrick Harris, Mila Kunis

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Τα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το φημισμένο Muppet Theatre έσφυζε από ζωή και ο Kermit με την τρελοπαρέα του έδιναν ρέστα. Σήμερα, είναι άδειο, ξεχασμένο κι αραχνιασμένο. Σα να μη φτάνει αυτό, ένας πετρελαιάς ονόματι Tex Richman (Chris Cooper) σχεδιάζει να το γκρεμίσει από τότε που έμαθε πως ακριβώς από κάτω του υπάρχει άφθονο πετρέλαιο. Κάτι τέτοιο όμως μόνο ανεπίτρεπτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Walter, που πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος fan των Muppets που υπήρξε ποτέ. Καθώς αυτός και δύο φίλοι του, ο Gary (Jason Segel) και η Mary (Amy Adams), θα βρεθούν στο Los Angeles για διακοπές και θα πληροφορηθούν εκεί τα καθέκαστα, αποφασίζουν άμεσα να αναλάβουν δράση: προκειμένου να συγκεντρώσουν τα 10 εκ. δολάρια που χρειάζεται για να σωθεί το θέατρο, οι τρεις φίλοι θα επανενώσουν τον Kermit, τη Miss Piggy, τον Animal, τον Fozzie και τ' άλλα παιδιά και θα στήσουν το μεγαλύτερο Muppet τηλεμαραθώνιο που έγινε ποτέ! Και καλά όλα αυτά: εκείνοι οι δύο γκρινιάρηδες γέροι ζούνε ακόμα;

Ποιος δε θυμάται τα θρυλικά Muppets; Όποιος είναι γεννημένος πριν το '85 είναι πρακτικά αδύνατο να μην τα ξέρει. Το αλησμόνητο βρετανικό τηλεοπτικό show των '70s γνώρισε ασύλληπτη επιτυχία, γεγονός που το οδήγησε μέχρι και τις κινηματογραφικές αίθουσες το '79 και το '84. Στα χρόνια του internet, οι ξεκαρδιστικές μαριονέτες διατηρούσαν το μύθο τους κυρίως μέσα από τα ringtones των κινητών και το YouTube.

But... "it's time to play the music" και πάλι, όπως μας καλεί ο στίχος του κλασσικού intro theme της σειράς, από τη στιγμή που η Disney αναλαμβάνει να φέρει με αχαλίνωτη αυτοσαρκαστική διάθεση τα Muppets στο προσκήνιο. Στο «The Muppets» θα παίξουν/δανείσουν φωνή ένα σωρό κόσμος, από τους Zach Galifianakis, Emily Blunt και Mila Kunis μέχρι Jack Black, Katy Perry, Danny Trejo και Allan Arkin, σε μία μουσικό-ξεκαρδιστική παράσταση που μας υπόσχεται πολλά. Σκηνοθετεί ο James Bobin, γνωστός από το τηλεοπτικό «Da Ali G» του Sacha Baron Cohen, ενώ το σενάριο συνυπογράφει ο πρωταγωνιστής Jason Segel του «Forgetting Sarah Marshall».

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 02-02-2012  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.