Bridesmaids

Φιλενάδες

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 125'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Paul Feig

Πρωταγωνιστούν: Kristen Wiig, Jessica St. Clair, Maya Rudolph, Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Annie (Kristen Wiig) περνά μια μάλλον ζόρικη φάση, αφού έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση. Όταν όμως μαθαίνει πως η Lillian (Maya Rudolph), η καλύτερή της φίλη, αρραβωνιάστηκε, τότε θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Annie, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης. Κάπως έτσι η ομάδα αυτών των παράταιρων μεταξύ τους παρανύμφων προσπαθούν να οργανώσουν ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι, τηρώντας όλα τα σχετικά 'έθιμα', με τον δικό τους ιδιότυπο τρόπο.

To «Bridesmaids» του Paul Feig (σε παραγωγή του 'guru' Judd Apatow) είναι η έκπληξη της χρονιάς στις κωμωδίες μέχρι τώρα, με καλές κριτικές συνολικά, και εντυπωσιακή πορεία στο box office. Δεν είναι τυχαία άλλωστε ότι θεωρείται η κωμωδία-απάντηση στο ανδρικό γαμήλιο χιούμορ του «Hangover».

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 07-07-2011  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.