Cars 2

Αυτοκίνητα 2

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 113'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: John Lasseter, Brad Lewis

Πρωταγωνιστούν: Owen Wilson, Michael Caine, Emily Mortimer, Eddie Izzard, John Turturro

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Lightning McQueen, το κόκκινο αγωνιστικό αποφασίζει να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο παρθενικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια σειρά από τρεις διαδοχικούς αγώνες ταχύτητας, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις ειδικών απαιτήσεων πίστες του πολύβουου Τόκιο, της κοσμοπολίτικης παραθαλάσσιας Ιταλικής πόλης Πόρτο Κόρσα και του αριστοκρατικού Λονδίνου, και σκοπός τους είναι να αναδείξουν το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο του πλανήτη! Όμως, το πρώτο αυτό υπερατλαντικό τους ταξίδι, επιφυλάσσει στον Lightning McQueen και τον Mater που τον συνοδεύει μεγάλες εκπλήξεις, καθώς οι δυο τους θα βρεθούν αναπάντεχα μπλεγμένοι σε μια άκρως απόρρητη επιχείρηση εξάρθρωσης μιας διεθνούς σπείρας εγκληματιών.

Η Walt Disney και η Pixar ξαναζωντανεύουν τα αυτοκίνητα, αυτή τη φορά σε 3D εφευρίσκοντας ένα ταξίδι σε δύο ηπείρους και διάφορους νέους απίθανους (τετράτροχους) χαρακτήρες. Μόνο που εκτός από το Παγκόσμιο Γραν Πρι, στο στόρι έχουμε και την ενδιαφέρουσα ιστορία με πολυμήχανους υπερκατασκόπους και αδίστακτους κακοποιούς.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-06-2011  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.