Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά

Λουφα Και Παραλλαγη: Σειρηνες Στη Στερια

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 102'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ιωάννης Παπαζήσης

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Λίγα χρόνια έχουν περάσει από το θερμό επεισόδιο στη βραχονησίδα Πίττα και η μάχιμη ομάδα καλείται ξανά στο... καθήκον, αυτή τη φορά εδράζεται στη στεριά. Οι δρόμοι ωστόσο που θα τους φέρουν πάλι μαζί ξεκινούν από εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο Σταυρακομαθιακάκης (Ορφέας Αυγουστίδης) εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη για την Αθήνα, ακολουθώντας τα ίχνη της μυστηριωδώς απαχθείσας προστατευόμενης του, της 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori. Εκεί, οι Παρβαλάντζας (Γιώργος Σεϊταρίδης) και Παπαδάκης (Στέλιος Ξανθουδάκης) προσπαθούν να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali.

Ο Νάκος (Σωκράτης Πάτσικας), που έχει πλέον εξελιχθεί σε χακερά και Ρομπέν των... Ραφιών, έχει βάλει σκοπό να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του. Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης (Ιωάννης Παπαζήσης), από τη μεριά του αγωνίζεται για την αισθητική αναβάθμιση της πρωτεύουσας. Ο πρώην βυσματίας και νυν περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του καθώς και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα (Βίκυ Καγιά). Και μέσα σ' όλα αυτά κάπου στριμώχνεται και ο κύριος Μακρής (Ρένος Χαραλαμπίδης).

Η τέταρτη 'Λούφα' έχει μπει για τα καλά πλέον στις ράγες που καταλήγουν στις ελληνικές αίθουσες, εκεί που πριν από έξι χρόνια η «Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στο Αιγαίο» έσπασε κάθε ρεκόρ ως η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία του ελληνικού σινεμά. Ο Νίκος Περάκης, σκηνοθέτης τόσο της επιτυχίας του 2005 όσο φυσικά και της κλασσικής πρώτης "Λούφας Και Παραλλαγής" (1984), επιστρέφει στη φυσική του θέση ύστερα από το 'διάλειμμα' του «Αϊ Φορ: Λούφα Και Απαλλαγή» (2008). Oι «Σειρήνες Στη Στεριά» αποτελούν επί της ουσίας sequel του «Σειρήνες Στο Αιγαίο», διατηρώντας στις επάλξεις όλους τους βασικούς συντελεστές, στους οποίους προστίθεται πλέον και η Τζένη Θεωνά.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 27-10-2011  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2023 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.