Conan The Barbarian

Κόναν ο Βάρβαρος

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 113'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Marcus Nispel

Πρωταγωνιστούν: Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Ron Perlman

Κείμενο: Νεκτάριος Σάκκας

Σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου η βία βασιλεύει, ο Conan ο Κιμμέριος (Jason Momoa) έρχεται φουριόζος για να εκδικηθεί το δολοφόνο του πατέρα του και τη σφαγή των συγχωριανών του. Σύντομα όμως θα καταλάβει ότι η γη του έχει καταληφθεί από μία τρομερή υπερφυσική απειλή και ότι ο ίδιος είναι η μοναδική ελπίδα για τα έθνη της Hyboria.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, ακόμα ένα cult φιλμ γνωρίζει το remake του. Ο 'Κόναν Ο Βάρβαρος' (1982), η ταινία με την οποία έκανε όνομα ο Schwarzenegger επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μέσω της Lionsgate. Ο άσημος τηλεοπτικός ηθοποιός Jason Momoa ευελπιστεί ο συγκεκριμένος τίτλος να αποτελέσει και για τον ίδιο εφαλτήριο για μία λαμπρή καριέρα. Τον Χαβανέζο πλαισιώνουν o «Hellboy» Ron Perlman, η Rachel Nichols («Star Trek»), η Rose McGowan («Planet Terror») και ο Steven Lang («Avatar», «The Men Who Stare At Goats»). Σκηνοθέτης είναι ο Marcus Nispel, στη φιλμογραφία του οποίου βρίσκουμε δύο ακόμα γνωστά remakes, τα «The Texas Chainsaw Massacre» (2003) και «Friday The 13th» (2009). Όπως μαρτυρούν και τα trailers, στο νέο, γεμάτο από cgi εφέ «Conan The Barbarian» αναμένεται να δούμε και πάλι αμέτρητα κορμιά να πέφτουν, μέσα πλέον από 3D γυαλιά.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-08-2011  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.