Chico And Rita

Τσίκο Και Ρίτα

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 94'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Tono Errando , Javier Mariscal , Fernando Trueba

Πρωταγωνιστούν: Mario Guerra, Limara Meneses, Eman Xor Ona,

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Chico είναι ένας νεαρός πιανίστας με μεγάλα όνειρα. Η Rita είναι μια όμορφη τραγουδίστρια, που διαθέτει εκπληκτική φωνή. Η μουσική και ο ρομαντισμός τους φέρνουν κοντά τον έναν στον άλλο, όμως η κοινή τους πορεία- όπως συμβαίνει και με τη λάτιν μπαλάντα, το μπολερό- δεν παύει να έχει και στιγμές λύπης και ταλαιπωρίας. Μια ιστορία τόσο ρομαντική και ιδιαίτερη που μοιάζει με όνειρο. Ένα εξαιρετικά δομημένο, καλλιτεχνικά, ρομαντικό μελόδραμα, μια ιστορία αγάπης που καταφέρνει να αιχμαλωτίσει την καρδιά και τη φαντασία του θεατή με τρία διαφορετικά μέσα.

Όταν η σκηνοθετική δεξιοτεχνία του Fernando Trueba, βραβευμένου με Oscar «Belle Epoque», συναντά το αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο του σχεδιαστή της μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, Javier Mariscal, τότε τα διαπιστευτήρια για το αποτέλεσμα της σύμπραξης περιττεύουν. Το «Chico and Rita» πιάνοντας επακριβώς τον παλμό της Κουβανέζικης πραγματικότητας, μας δίνει μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, εμπλουτισμένη με άφθονη τζαζ, ένταση και μουσικό ηλεκτρισμό. Όλα αυτά με τη μουσική και τα τραγούδια των Dizzy Gillespie, Cole Porter, Thelonious Monk και Bebo Valdes.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 14-04-2011  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.