The Lincoln Lawyer

Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων

Δραματική  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 119'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Brad Furman

Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, Josh Lucas

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Mick Haller (Matthew McConaughey) είναι ένας επιδέξιος και χαρισματικός δικηγόρος στο Los Angeles, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο το αυτοκίνητό του, μια εντυπωσιακή Lincoln Continental. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του υπερασπίζοντας μικροαπατεώνες, ο Mick αναλαμβάνει απροσδόκητα την σημαντικότερη υπόθεση που έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο του. Θα πρέπει να υπερασπιστεί έναν πλούσιο playboy και επιτυχημένο κτηματομεσίτη Louis Roulet (Ryan Phillippe), ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Ενώ όμως η υπόθεση δείχνει αρχικά απλή και πολύ κερδοφόρα για τον Mick, σύντομα εξελίσσεται σε μια δύσκολη μάχη. Ιδίως όταν ο Mick με τη βοήθεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ Raul Levin (William H. Macy) ανακαλύπτουν ότι ο Roulet δεν είναι ακριβώς αυτός που δείχνει.

Βασισμένο στο δημοφιλές μυθιστόρημα μυστηρίου του Michael Connelly (με έμπνευση έναν υπαρκτό δικηγόρο με γραφείο στο αυτοκίνητό του) μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με ένα ιδιαίτερα αξιόλογο cast.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 17-03-2011  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.