Show Bitch!

Show Bitch!

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός

Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Νάσος Παπάς, Ελισάβετ Καζοπούλου, Τζώνυ Βαβούρας

Κείμενο: Γιάννης Βασιλείου

Τι κάνει μια όμορφη, ταλαντούχα και φιλόδοξη τραγουδίστρια όταν θέλει να λάμψει στο δύσκολο δρόμο του θεάματος; Μία είναι η κίνηση: βρίσκει τον πιο ικανό μάνατζερ. Τσακώνεται μαζί του μέχρι ένας από τους δύο να παραδώσει τα όπλα. Γίνεται ζευγάρι με το πιο hot ίνδαλμα της νεολαίας και μετά τον αφήνει χωρίς εξηγήσεις. Τα βάζει με τους δημοσιογράφους, είναι ατίθαση και δεν βάζει ποτέ νερό στο κρασί της, ακόμα κι αν έχει ήδη μεθύσει. Μπορεί πραγματικά να πετύχει με αυτόν τον τρόπο; Να βραβευτεί σαν τραγουδίστρια της χρονιάς; Να κάνει όλον τον κόσμο να μιλάει γι' αυτήν; Κανονικά όχι. Η Χρύσα όμως θα τα καταφέρει. Μπορεί να τα κάνει όλα λάθος, έχει όμως άστρο. Και το άστρο της θα της φωτίσει με σιγουριά το δρόμο για την κορυφή.

Κινηματογραφική επάνοδος του Νίκου Ζερβού 7 χρόνια μετά το σινεφιλικό «Στη Σκιά του Λέμυ Κόσιον». Όπως λέει στο σημείωμά του ο σκηνοθέτης "η ταινία «Show Bitch» είναι η κατάδειξη της απόλυτης ξεφτίλας του χώρου της show biz. Όλα στημένα, όλα ψέματα, όλα δήθεν, ανύπαρκτες σχέσεις, αδίστακτοι μάνατζερ, καθημερινό τηλεοπτικό ψέμα - γελοίοι τύποι και τύπισσες που πλασάρονται ως μεγάλες προσωπικότητες. Όλα ξεπουλιούνται στο βωμό της θεαματικότητας".

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 09-12-2010  |  Διανομή: Audiovisual

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.