Green Hornet

Green Hornet

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2011  |  Διάρκεια 119'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Michel Gondry

Πρωταγωνιστούν: Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou, Christoph Waltz, Tom Wilkinson

Κείμενο: Γιάννης Βασιλείου

O Britt Reid είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Αντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια, μέχρι τη στιγμή που πατέρας του βρίσκεται νεκρός μυστηριωδώς και ο Britt κληρονομεί την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Cato, τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα! Ο Britt γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Green Hornet και ο Cato ο πολύτιμος βοηθός του.

Πολύπαθη υπερπαραγωγή που από τα χέρια του Stephen Chow («Kung Fu Hustle») κατέληξε τελικά σε εκείνα του Michel Gondry. Αν συνδυάσουμε την σκηνοθετική υπογραφή του ιδιόρρυθμου δημιουργού με την σεναριακή του Seth Rogen (ο οποίος και πρωταγωνιστεί) και την παρουσία του Christoph Waltz στο ρόλο του κακού, προκύπτει ένα αξιοπερίεργο και σίγουρα ενδιαφέρον μείγμα. Οι πρώτες εντυπώσεις από τις δοκιμαστικές προβολές είναι ενθουσιώδεις, ωστόσο τα 'παπαγαλάκια' είθισται να υπερβάλλουν κι έτσι θα πρέπει να περιμένουμε να βγουν οι πρώτες κριτικές, για να έχουμε ένα πιο σαφές δείγμα για την ποιότητα του φιλμ.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 27-01-2011  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.