Vampires Suck

Βρικόλακες Για Κλάμματα

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 82'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Πρωταγωνιστούν: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi, Ken Jeong

Κείμενο: Γιάννης Βασιλείου

Η έφηβη Becca βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε δύο άντρες. Καθώς εκείνη και οι φίλοι της έρχονται αντιμέτωποι με αμέτρητα, απίστευτα, ξεκαρδιστικά (;) περιστατικά, όλα κορυφώνονται στη σχολική χοροεσπερίδα!

Η πέμπτη ταινία του δημιουργικού διδύμου Friedberg και Seltzer είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη (;) στιγμή τους, για ένα και μοναδικό λόγο. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες, έχει πλοκή - έστω και δανεική από τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς «Twilight», την οποία και υποτίθεται πως παρωδεί. Κατά τα άλλα το σινεμά (;) τους παραμένει το ίδιο κακό και 'αγέλαστο', όπως το ξέρουμε. Μέσα από την ανακύκλωση gag παλιότερων (και πολύ πιο επιτυχημένων) παρωδιών, διαρκείς αναφορές σε πρόσωπα της show biz και τις απαραίτητες (;) σωματικές εκκρίσεις οι δύο από τους έξι σεναριογράφους του «Scary Movie» (όπως τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται) πασχίζουν ανεπιτυχώς να κάνουν το χειλάκι μας να χαμογελάσει - κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχουν κατορθώσει.

Η συνήθειά τους δε, να προαναγγέλλουν αυτό που θα σατιρίσουν, μην τυχόν και κάποιος θεατής δεν πιάσει το αστείο, είναι εκνευριστική. Α! Να η Buffy η Βαμπιροφόνισσα! Α! Να τα κορίτσια της Team Jacob! Είναι σα να ξεκινάει να λέει κάποιος ένα ανέκδοτο και να σου λέει το punchline από πριν. Και που λέτε παιδιά, στην επόμενη κίνηση του Καραμήτρου ο λοχίας θα φωνάξει 'Που πας ρε Καραμήτρο;'

Πείτε μας πικρόχολους, αλλά θα προτιμούσαμε, αντί να δούμε το «Vampires Suck», να παρακολουθούσαμε τον 'Αχόρταγο' να αδειάζει την βουλωμένη αποχέτευση της πολυκατοικίας. Ένα θέαμα ανάλογης αισθητικής, αλλά πολύ πιο διασκεδαστικό. Και στην τελική, ποιός ο λόγος να στραφούμε στο «Vampires Suck» για να δούμε μια παρωδία του «Twilight», όταν μπορούμε κάλλιστα να νοικιάσουμε το... «New Moon»;

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 07-10-2010  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.