The Last Song

Το Τελευταίο Τραγούδι

Δραματική  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 107'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Julie Anne Robinson

Πρωταγωνιστούν: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth, Kelly Preston

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Μετά το χωρισμό των γονιών της, η νεαρή Ronnie Miller (Miley Cyrus) απομακρύνθηκε από τον πατέρα της Steve (Greg Kinnear), μεγαλώνοντας με τη μητέρα της. Στα δεκαεπτά της όμως, η μητέρα της αποφασίζει να τη στείλει για να περάσει το καλοκαίρι μαζί με τον πατέρα της που πλέον μένει σε μια μικρή και ήσυχη παραλιακή πόλη. Η Ronnie δυσανασχετεί αφού θα προτιμούσε να είναι στη Νέα Υόρκη αντί σε αυτή τη μικρή πόλη στην άκρη του πουθενά. Κι ενώ αρχικά αντιστέκεται στην επανασύνδεσή της με τον πατέρα της, τα γεγονότα θα αλλάξουν σιγά-σιγά τη στάση της, ενώ η μουσική θα αποδειχθεί ως ο συνδετικός κρίκος στη σχέση πατέρα-κόρης. Ταυτόχρονα αυτό το καλοκαίρι θα σημαδέψει τη νεαρή κοπέλα, αφού γευτεί τον έρωτα για πρώτη φορά.

Το «The Last Song» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα Nicholas Sparks («The Note Book», «Α Walk To Remember», «Nights In Rodanthe») ο οποίος αναδεικνύεται σε μετρ αυτού του είδους.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 22-04-2010  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.