The Bounty Hunter

Επικυρήσσοντας Την Πρώην

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 110'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Andy Tennant

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Christine Baranski, Gio Perez, Joel Garland

Κριτική: Πέτρος Καλογεράς

Ο Milo Boyd (Gerald Butler) και η Nicole Hurley (Jennifer Anniston) χώρισαν επεισοδιακά ύστερα από μια θυελλώδη σχέση που κράτησε περίπου 1,5 χρόνο και εκτός των άλλων περιελάμβανε και έναν γάμο μόλις 9 μηνών. Ο Milo, πρώην αστυνομικός και νυν κυνηγός επικηρυγμένων, δεν φαίνεται να χαίρεται τόσο πολύ την εργένικη του ζωή. Η Nicole προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα της ως δημοσιογράφος αλλά και αυτή μπλέκει σε φασαρίες, με αποκορύφωμα τη σύλληψή της για απρεπή συμπεριφορά εναντίον οργάνου της τάξεως. Κανένας τους λοιπόν δεν μοιάζει να έχει ξεπεράσει το χωρισμό τους. Η τύχη θα τους παίξει ένα περίεργο παιχνίδι. Η Nicole δεν παρουσιάζεται στην δίκη της λόγω ενός σημαντικότατου ρεπορτάζ και έτσι επικηρύσσεται. Ο Milo θα αναλάβει μετά χαράς να την παραδώσει στις αρχές. Αλλά αυτό δεν είναι ούτε απλό ούτε και εύκολο...

Ο σκηνοθέτης του «Hitch» Andy Tennant, τα καταφέρνει κάπως καλύτερα αυτή τη φορά με μια Rom-Com δράσης που γενικά έχει καλά στοιχεία. Φυσικά δεν πρόκειται για καμιά υπέρβαση ούτε και για μια ταινία που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν γίνεται ενοχλητική σε κανένα της σημείο, στο αισθητικό και δραματουργικό της μέρος. Απλά θα μπορούσε σίγουρα να κάνει τα πάντα καλύτερα.

Η σκηνοθεσία δεν διαφέρει σε τίποτα από χιλιάδες άλλες ταινίες παρόμοιου είδους. Το σενάριο είναι προβλέψιμο, έχει όμως τα έξυπνα σημεία του, ειδικά στους διαλόγους μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, που το καθιστούν άκρως συμπαθητικό και περιοδικά ενδιαφέρον. Ο Gerard Butler είναι όπως πάντα μετριότατος και η Jennifer Anniston υποφερτή σε έναν ρόλο που ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά. Αν και ξεχωριστά δεν κάνουν κάτι σπουδαίο, ως ντουέτο δείχνουν να έχουν μια καλή χημεία και δίνουν την εντύπωση ότι δεν έκαναν τον κόπο να προσπαθήσουν και πολύ, γιατί αν το έκαναν, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Καλή κατά διαστήματα, κακή κατά περίπτωση, γενικά και ειδικά παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον. Στα συν της, η παρουσία της Jennifer Anniston, που στα 41 της, μας δίνει μαθήματα θηλυκότητας και καταφέρνει να είναι πιο ποθητή ακόμα και από τα ελκυστικά νεανικά της χρόνια...

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 15-04-2010  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.