The Crazies

Παράνοια

Μυστηρίου  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 101'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Breck Eisner

Πρωταγωνιστούν: Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson, Danielle Panabaker, Christie Lynn Smith

Κείμενο: Γιάννης Βασιλείου

Ο David Dutton είναι ο σερίφης μια ήσυχης αμερικανική κωμόπολης, του Ogden Marsh. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι τη μέρα που ένας άντρας εισβάλλει σε μαθητικό αγώνα μπέιζμπολ κραδαίνοντας μια γεμάτη καραμπίνα. Σιγά σιγά τα κρούσματα βίας πληθαίνουν και ο σερίφης μαζί με τη σύζυγό του και μερικούς άλλους, που δεν έχουν επηρεαστεί από αυτό που φαντάζει σαν επιδημία βίας, μάχονται για την επιβίωσή τους.

Remake του παραγνωρισμένου cult αριστουργήματος του George Romero, που εν αντιθέσει με το πρωτότυπο δεν αφηγείται τα γεγονότα από την σκοπιά του στρατού, που προσπαθεί να καταπολεμήσει την επιδημία, αλλά από εκείνη μια ομάδας ανθρώπων που μάχεται για την επιβίωση, παραπέμποντας έτσι περισσότερο στο «Night of the Living Dead». Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Breck Eisner του (εισπρακτικά και καλλιτεχνικά) αποτυχημένου «Sahara» ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Timothy Olyphant και την Radha Mitchell.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 15-04-2010  |  Διανομή: Village Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.