Rudo Y Cursi

Ρούντο Και Κούρσι

Κοινωνική  |  Παραγωγή: 2008  |  Διάρκεια 103'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Carlos Cuaron

Πρωταγωνιστούν: Gael Garcia Bernal, Diego Luna, Guillermo Francella, Dolores Heredia, Jessica Mas

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Tato και ο Beto είναι δυο αδέρφια που δουλεύουν σκληρά για να τα βγάλουν πέρα στην αγροτική επαρχία του Μεξικό. Μετά από ένα φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, ο μεγαλύτερος κυνηγός ταλέντων αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει και τα δύο αδέρφια. Ο Tato και ο Beto αποκτούν ξαφνικά τη ζωή αστέρων, αλλά ανακαλύπτουν πως σε κάθε όνειρο υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά, όταν αναγκάζονται να διαγωνιστούν σε διαφορετικές ομάδες, με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο. Αν όμως δεν ενωθούν ξανά ως αδέρφια, κινδυνεύουν να χάσουν όλα όσα είχαν ονειρευτεί.

Ο Gael Garcia Bernal («The Motorcycle Diaries») συνεργάζεται ξανά με τον Diego Luna μετά το «Y Tu Mama Tambien» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Carlos Cuar?n, σεναριογράφου της ταινίας. Το «Rudo Y Cursi» είναι η πρώτη παραγωγή της εταιρίας Cha Cha Cha, ιδρυτές της οποίας είναι τα τρομερά παιδιά του μεξικανικού σινεμά Alfonso Cuaron, Alejandro Gonzalez Inarritu και Guillermo Del Toro.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-03-2010  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.