2012

2012

Περιπέτεια  |  Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 158'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich

Πρωταγωνιστούν: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Danny Glover

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Το 2012 θεωρείται από πολλούς ότι θα είναι η χρονιά της αποκάλυψης, λόγω του ότι στις 21/12 του 2012 'τελειώνει' το ημερολόγιο των Μάγια ενώ για το γεγονός αυτό εντοπίζονται αναφορές και σε άλλες πηγές. Το φόβο αυτό επιβεβαιώνει μέσα στο 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων, που ενημερώνει τους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου. Υπάρχει λίγος χρόνος μέχρι το 2012 ώστε να μπει σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. O Jackson Curtis βρίσκεται με τα δύο του παιδιά στο πάρκο του Yellowstone, όταν θα ανακαλύψει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης. Εκεί κρύβεται το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Jackson πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με το χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές...

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Independence Day» και «The Day After Tomorrow» Roland Emmerich ζωντανεύει τις προβλέψεις των Μάγια στη μεγάλη οθόνη.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 12-11-2009  |  Διανομή: Audiovisual  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2021 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.