Birdwatchers

Η Γη Των Κόκκινων Ανθρώπων

Παραγωγή: 2008  |  Διάρκεια 104'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Marco Bechis

Πρωταγωνιστούν: Claudio Santamaria, Alicelia Batista Cabreira, Chiara Caselli, Abrisio da Silva Pedro, Matheus Nachtergaele

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στην απομονωμένη περιοχή Mato Grosso do Sul της Βραζιλίας, οι λευκοί γαιοκτήμονες απολαμβάνουν μια ζωή με όλες τις ανέσεις. Διαθέτουν μεγάλες γόνιμες εκτάσεις και τις νύχτες διασκεδάζουν παρέα με τους τουρίστες οι οποίοι έρχονται στα μέρη για να παρατηρήσουν τα σπάνια εξωτικά πτηνά της περιοχής. Οι αυτόχθονες ινδιάνοι έχουν περιθωριοποιηθεί, ζώντας στις παρυφές της περιοχής. Ιδιαίτερα οι νέοι ασφυκτιούν ζώντας σε οικισμούς από παράγκες χωρίς προοπτικές στη ζωή τους και το μόνο που περιμένουν είναι μια δουλειά με απάνθρωπες συνθήκες στις καλλιέργειες ζαχαροκάλαμων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους... μέχρι που μια τέτοια αυτοκτονία θα ανάψει το φυτίλι της εξέγερσης. Με αρχηγούς το Nadio και το μάγο της φυλής οι ιθαγενείς Guarani κατασκηνώνουν στις φυτείες και διεκδικούν πίσω τη γη τους. Η σύγκρουση θα φέρει τους δύο κόσμους αντιμέτωπους, εντείνοντας την περιέργεια του ενός για τον άλλο. Μια περιέργεια που θα φέρει ένα δεσμό ανάμεσα στο νεαρό ιθαγενή Osvaldo και την κόρη ενός γαιοκτήμονα.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 10-09-2009  |  Διανομή: Filmtrade  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.