Southland Tales

Ιστορίες Από Το Τέλος Του Κόσμου

Παραγωγή: 2006  |  Διάρκεια 145'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Richard Kelly

Πρωταγωνιστούν: Seann William Scott, Sarah Michelle Gellar, Janeane Garofalo, Amy Poehler, Kevin Smith

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Όλα άρχισαν όταν στις 4 Ιουλίου του 2005 μια πυρηνική επίθεση ισοπέδωσε το μισό Τέξας και οδήγησε τις ΗΠΑ σε μια άνευ προηγουμένου αστυνομοκρατία. Πλέον βρισκόμαστε σε ένα εναλλακτικό Los Angeles, στις 4 Ιουλίου του 2008, σε μια πόλη που βρίσκεται στο χείλος μιας κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής καταστροφής. Οι ιστορίες τριών ανθρώπων θα διασταυρωθούν με τρόπο απρόβλεπτο. Ο Boxer Santaros είναι ένας αστέρας ταινιών δράσης που έχει χτυπηθεί από αμνησία και προσπαθεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ταινία του. Η Krysta Now είναι μια πρώην πορνοστάρ που προσπαθεί να ξανασυστηθεί στον κόσμο μέσα από ένα πρόγραμμα ριάλιτι. Ο Roland Taverner είναι ένας αστυνομικός του Los Angeles, που βασανίζεται από ένα ιδιαίτερο πρόβλημα...

Μετά το «DonnieDarko», ο Richard Kelly γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μια πολιτική σάτιρα, με εμφανείς επιρροές από την τρομολαγνεία που έχει κατακλύσει την αμερικανική κοινωνία μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 21-05-2009  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.