Τρεις Στιγμές

Τρεις Στιγμες

Παραγωγή: 2008  |  Διάρκεια 80'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πέτρος Σεβαστίκογλου

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Δημητροπούλου, Δήμητρα Λαρεντζάκη, Ρούλα Πατεράκη, Αντώνης Καρυστινός, Γιώργος Διαλεγμένος

Κείμενο: Μαριάννα Ράντου

Ένας άντρας και μια γυναίκα, ένας έρωτας από το παρελθόν που δεν έσβησε ποτέ κι ένα σπίτι γεμάτο κοινές αναμνήσεις. Η συνάντησή τους μετά από χρόνια θα είναι η αφορμή για να κοιτάξουν κατάματα συναισθήματα που κάποτε φοβήθηκαν να παραδεχτούν και να δώσουν στο πεπρωμένο τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του κινηματογραφική δημιουργία, το «Ανεμος Στην Πόλη» (για την οποία βραβεύτηκε με το Κρατικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη το 1997), ο σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου επανέρχεται με τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, για να μας διηγηθεί μια ιστορία για τις διαδρομές του έρωτα μέσα από τα μονοπάτια του χρόνου. Αξιοποιώντας ένα cast θεατρικών κυρίως ηθοποιών αλλά και νεώτερων, και δίνοντας βάρος στην εντυπωσιακή φωτογραφία, ο Σεβαστίκογλου προσπαθεί να ντύσει με εικόνες τον απόλυτο, ουτοπικό έρωτα, όπως τον βιώνουν οι χαρακτήρες του σε διαφορετικές ηλικίες και στιγμές της ζωής τους.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 29-01-2009  |  Διανομή: Filmcenter  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.